Lease

Er zijn veel voordelen om een auto te leasen. Je weet altijd precies waar je aan toe bent omdat alle kosten, op brandstof na, zijn opgenomen in de maandelijkse premie. De verzekering is afgedekt, evenals de wegenbelasting en onderhoud. Bij schade verloopt de afhandeling via jouw autobedrijf. Bij Private Lease en Zakelijke Lease rij je altijd in een nieuwe auto zonder grote investering. Je hoeft geen aanbetaling te doen maar voor zakelijke lease is dit wel mogelijk.

- Een vast maandbedrag zonder verborgen kosten

- Geen variabele kosten, alleen de gebruikte brandstof

- Zonder te sparen in een nieuwe auto rijden

 

De twee meest bekende vormen van lease zijn: 

Private lease

Private lease is dé nieuwe manier van auto rijden. In plaats van de auto te kopen, lease je deze privé voor een langere periode. Zo kun je in een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Dit resulteert in optimale financiële zekerheid.

In de maandkosten zitten namelijk ook alle afschrijvingskosten zoals belasting en verzekering, maar je hoeft ook niet meer om te kijken naar onderhoud en reparatie. Dat is onze zorg.

Operational lease

Full Operational Lease is de meest gebruikte vorm in leaseland. Bij deze vorm van leasing wordt u als berijder volledig ontzorgt. Alle componenten op het gebied van autorijden worden voor u geregeld voor een vaste prijs per maand. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om de brandstofkosten onder te brengen bij de leasemaatschappij en gebruik te maken van een brandstofpas.

Een Full Operational Lease contract is inclusief:

- Afschrijving en rente

- Afleveringskosten

- Banden vervanging, zowel zomer als winter, gedurende de hele looptijd

- Hulpdienst in binnen- en buitenland

- Reparatie en onderhoud

- Vervangend vervoer na 24 uur in binnen- en buitenland

- Verzekering

- Houderschapsbelasting

 

Maar er zijn meerdere leasevormen mogelijk! Voor meer informatie, bel ons of loop eens binnen! 

lease