Over ons

Autobedrijf Harold Arendsen is een begrip in de Achterhoek. Bij ons kunt u terecht voor al het onderhoud, reparaties of problemen omtrent uw auto. Wij weten dat uw auto erg belangrijk voor u is en gaan hier dan ook zorgvuldig mee om. Bij autobedrijf Harold Arendsen staan wij al ruim 20 jaar voor u klaar om de optimale BOVAG kwaliteit tegen concurrerende prijzen te kunnen garanderen. 

Bent u op zoek naar een voor u nieuwe auto? Wij hebben doorgaans ongeveer 30 occasions uit voorraad leverbaar. Staat de auto van uw dromen hier niet tussen? Wij helpen u graag met de aankoop van uw droomauto. Ook als deze uit het buitenland geïmporteerd moet worden. Door onze jarenlange ervaring is ons niets meer vreemd in dit soms ingewikkelde proces.

Onze vakkundige monteurs worden continue bijgeschoold om ervoor te zorgen dat wij uw auto altijd zorgvuldig en voordelig van onderhoud en/of reparaties kunnen voorzien. Kortom zorgen wij ervoor dat u snel weer mobiel bent en vooral ook mobiel blijft.

Bij autobedrijf Harold Arendsen kunt u voor alle auto gerelateerde zaken terecht. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, twijfel dan niet om ons te bellen of te mailen. Wij staan u met alle plezier te woord.

Bij autobedrijf Harold Arendsen staat U centraal!

Harold Arendsen

 

BOVAG

Wij zijn ook erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

team
Em6JYv6HKLf05ZPMc63gy4J3aJa0HguYaZr2AM2R.jpg